• Sun. Apr 21st, 2024

Month: November 2021

  • Home
  • 10та меѓународна научна конференција “Охрид – Водици 2022”

10та меѓународна научна конференција “Охрид – Водици 2022”

ПОВИК ЗА ТРУДОВИ „Глобални трендови и закани во однос на идентитетот, културното наследство, природната околина, креативните заедници, туризмот и одржливиот локален/регионален развој“ Во последните неколку години настана значителен пораст во…

Галерија 2 – Gallery 2

Call for papers – November 2021

DOWNLOADE PDF and WORD FILE HERE CENTER FOR ADVANCED RESERACHES, SKOPJE, NORTH MACEDONIAMIRAS Social Organization in Support of Studying of Cultural Heritage, Baku,AzerbaijanINSTITUTE FOR ADVANCED STUDIES, KOSZEG, HUNGARYAYDIN ADNAN MENDERES…

Контакт – Contact

За нас – Центар за напредни истражувања

„Влеговме во ново време на несигурност“. Стигнавме на крстопат и треба да ги поставиме најдобрите прашања за да ги најдеме најдобрите начини за напред. Ние постојано сме изненадени од климатските…