• Sat. May 25th, 2024

За нас

  • Home
  • Контакт – Contact

Контакт – Contact

За нас – Центар за напредни истражувања

„Влеговме во ново време на несигурност“. Стигнавме на крстопат и треба да ги поставиме најдобрите прашања за да ги најдеме најдобрите начини за напред. Ние постојано сме изненадени од климатските…