• Mon. Jan 30th, 2023

admin

  • Home
  • За нас – Центар за напредни истражувања

За нас – Центар за напредни истражувања

„Влеговме во ново време на несигурност“. Стигнавме на крстопат и треба да ги поставиме најдобрите прашања за да ги најдеме најдобрите начини за напред. Ние постојано сме изненадени од климатските…

Галерија 1 – Gallery 1